”Trækfuglene i Skjern enge” og ”Fuglebingo med Ørneklubben”

DOF-Vestjylland afholder jævnligt Åbent-ådals arrangementer i Skjern enge og en sådan er berammet til søndag d. 24. september mellem kl. 13.00 og 16.00, men denne ”udgave” bliver ekstraordinær, da ”Ørneklubben” også deltager!

DOF-Vestjylland indbyder hermed medlemmer og alle interesserede børn i alderen 6 – 12 år med forældre/bedsteforældre, at komme og være med til dette ”drop in” arrangement, hvor der bliver mulighed for at kigge fugle i teleskop, spille fuglebingo, fuglekort og tegne nogle af de fugle man ser og ”måske” vinde en lille præmie og så er det også en god ide at tage sin egen håndkikkert med!

 
              Foto fra Ørnens dag i februar på Skjern enge (foto Søren Langkjær)

Turleder for Ørneklubben denne dag:

Søren Jepsen, Tlf. 30-206323


På DOFs hjemmeside kan du læse alt om Ørneklubben:
Og sådan bliver man medlem af klubben:

Vi ses i ”Fugletårnet” ved vejen mellem Lønborg og Skjern og som der står øverst, så er det et ”drop in” arrangement, hvilket vil sige at man ikke nødvendigvis behøver at være der alle 3 timer, man kan bare komme når det passer og så ”ja”, være der så længe man har lyst mellem 13.00 og 16.00 :-)

Med Venlig Hilsen

Søren Jepsen
Laurids Andreassen og Børge Vistisen


...... Og søndag den 1. oktober er der endnu et ”Ørneklub-arrangement”, som afholdes ved Vest Stadil fjord, som du kan læse om på DOF-Vestjylland Facebook