Tag med på fugletur - så er Ørneklubben "på banen" i Vestjylland

Selvom vi i DOF-Vestjylland ikke har så mange helt unge ”fuglekiggere” har vi i et godt stykke tid haft fokus på, at vi gerne ville i gang med at tilbyde arrangementer for de yngste og specielt fordi der siden årsskiftet er sket en stigning af indmeldte medlemmer i ”Ørneklubben” både på landsplan og i Vestjylland.

Fornyelig har vi været så heldige at finde et par lokale medlemmer, som gerne vil i gang med at arrangere ture/ekskursioner for den aldersgruppe og derfor kan vi med stor glæde netop her i lokalafdelingens ”50 års jubilæumsmåned” invitere til lokalafdelingens allerførste ”Ørneklubarrangement” lørdag i uge 42 med start ved ”Ovstrup hede tårnet”.

 

Tilmelding til turen her:


”Ørneklubben” blev introduceret i DOF for et par år siden for at give et tilbud til de yngste fuglekiggere. Siden slutningen af 2021, har det været muligt at blive medlem af foreningen med et ”Ørneklub-medlemskab” og mere end 400 har nu meldt sig ind her.

Du kan her læse mere om ”Ørneklubben” her. Ved ”Indmeldelse i klubben”, modtages end videre en velkomstpakke, som bl.a. indeholder en kikkert og en T-shirt.

Ørneklubben har også en landsdækkende Facebookside.