Ringkøbing Amts Fugleliv på hjemmesiden

RingkbingAmtsFugleliv
DOF Vestjyllands arkiv er nu blevet udvidet på hjemmesiden, så hvis du har lyst til at studere ældre rapporter og bøger er de nu tilgængelige elektronisk. Du kan læse om ’Natfugle i Ringkøbing Amt 1986-1987’ eller om ’Søby Sø området. Fugleobservationer 1991’ eller se de to udsolgte bøger ’Fugle & Natur. En guide til Vestjylland’ eller ’Sjældne ynglefugle – 25 år i Vestjylland’ eller en af de andre udgivelser fra DOF Ringkøbing amt.
Det er rapportserien ’Ringkøbing Amts Fugleliv’ som kom fra 1986 til 2012 og blev udgivet af det daværende DOF Ringkøbing Amt, og ’Ornithologiske undersøgelser i Vestjylland’, en rapportserie på 5 hæfter udgivet af Esben Donnerborg og Tage Holdgaard Andersen fra 1970 til 1975, der er komme på nettet.
Rapportserien ’Ringkøbing Amts Fugleliv’ omfatter 17 rapporter om forskellige fuglegrupper eller lokaliteter. Se listen her: Ringkøbing Amts Fugleliv   
’Ornithologiske undersøgelser i Vestjylland’ er fem rapporter der omhandler årene fra 1970 til 1975 og er de første rapporter der mere systematisk samler fugleobservationer i Vestjylland. Se listen her: Ornithologiske undersøgelser i Vestjylland
Klik på 'Arkiv - DOF Vestjylland' til venstre på forsiden og gå på opdagelse i fortiden. Bemærk at nogle rapporter er scannet ind i flere dele pga. maks. tilladt filstørrelse på hjemmesiden.