Ørnens Dag søndag den 26. februar 2023 - Kl. 10 - 13

Pumpestation Nord i Skjern Enge danner søndag den 26. februar ramme om DOF Vestjyllands arrangement Ørnens Dag, - et fuglearrangement for alle, som DOF afholder på en række haveørnelokaliteter over hele landet.

Skjern Enges ornitologer og DOF Vestjyllands Ørneklub inviterer børn, forældre, bedsteforældre og fugleinteresserede til et par hyggelige timer i Skjern Enge – et af Danmarks spændende fugleområder. På taget af Pumpestation Nord kigger vi efter havørnen måske svævende over Hestholmsøen, siddende i Vesterenge eller flyvende højt over Skjern Enge på vej fra Borris Hede eller til Tipperne.

Mens vi står på pumpestationens tag og spejder efter havørnen og måske en af årets første rørhøge i kikkerter og teleskoper, kan børnene være med til at bygge en havørnerede, lære at bruge et teleskop, deltage i et O-løb, spille fuglebanko og meget andet.

Kom forbi, når det passer jer mellem kl 10 – 13. Det kæver ikke tilmelding.

Mødested: Pumpestation Nord, Langkærvej 11, 6900 Skjern

Har du spørgsmål så kontakt Marianne Linnemann DOF Vestjylland på 
Mobil 20145010 og Ørneklubben Vestjylland 

 

og fra ØRNEKLUBBEN er modtaget følgende:

Tag med Ørneklubben Vestjylland til ørnens dag d. 26. februar i Skjern Enge.

 

Ørnens dag er et landsdækkende arrangement, så selvfølgelig tager Ørneklubben også afsted på tur. Vi håber på at få en havørn i kikkerten, så vi endelig kan få set denne fantastiske fugl.

Imens vi venter på at havørnen flyver forbi, vil vi fortælle om havørnen, og der er flere aktiviteter du kan være med til:

Bl.a. kan du være med til at bygge en havørnerede, lære at bruge et teleskop, komme på O-løb i området, spille fuglebingo, tegne og meget andet.

Så tag dine forældre, bedsteforældre, sidemakkeren eller naboen med, og kom forbi til nogle hyggelige timer i et af Danmarks mest spændende fugleområder.

Vi står klar mellem 10.00 og 13.00 ved Pumpestation Nord. Det er ikke nødvendig med tilmelding, I kommer bare forbi når det passer jer.

Vi håber på masser af ørne og fugle action denne søndag.

Mvh Anne-Sophie Bech og Stig Kristensen

Mødested: Pumpestation Nord – Skjern Enge; Langkærvej 11, 6900 Skjern
Dato: søndag d. 26/2 - 2023
Tidspunkt: Mellem 10.00 og 13.00
P-plads: Det er muligt at parkere ved Pumpestation Nord

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Ørneklubben Vestjylland på klubbendofvestjylland@gmail.com

Læs mere om Ørneklubben her!