Jubilæums busture - DOF-Vestjylland - Tilmelding

Hermed er der åbnet op for ”TILMELDING” til 2 spændende ”DOF-Vestjylland” Jubilæumsbusture i sidste weekend i september, dels en syd tur lørdag med start ved ”Brejningkrydset” og en nordtur søndag med start ved ”Nr. Vosborg.

 

 

Lørdag den 24. september går ekskursionen til den sydlige halvdel af Vestjylland.


Vi besøger Ringkøbing K, Skjern Enge (Pumpestation Nord og Hestholmtårnet), Værnengene og Tipperne, Tirsbjerg Plantage og evt Borris Hede (afhængig af om Skydeterrænet er åbent).

Tidspunkt: 7.30 - 18

Mødested: Brejningkrydset

Guider: lokale doffere

 

Søndag den 25. september går ekskursionen til den nordlige del af Vestjylland.

 

Vi besøger Naturnationalpark Stråsø, Sdr Vosborg Hede, Vest Stadil Fjord, Felsted Kog, Torsminde, Harboøre Tange og Thyborøn Havn.

Tidspunkt: 7.30 – 18

Mødested: Nørre Vosborg P-plads

Guider: Lokale doffere

 

Ekskursionsledere: Lars Holm Hansen, Poul Krag og Marianne Linnemann

 
Der tages forbehold for eventuelle ændringer af lokaliteter.

Pris: 200 kr pr. ekskursion og 350 kr for deltagelse i begge ekskursioner. Prisen dækker bus, basse, en ”skarp” og en frokost – sandwich. I skal selv medbringe kaffe og øvrige drikkevarer.

 

Tilmelding til begge ekskursioner (350 kr) eller til ekskursionen den 24. september (200 kr) sker ved betaling enten med mobil-pay på mobilnr 2014 5010 mrk DOFVJ + navn(e)) eller ved tilmelding til på E-mail til Marianne Linnemann,, hvorefter bekræftelse fremsendes med kontonummer til indbetaling.

 

Tilmelding for deltagelse i ekskursionen den 25. september sker ved betaling enten med mobil-pay på mobilnr 2236 0236 mrk DOFVJ + navn(e)) eller ved tilmelding på E-mail til Poul Krag, hvorefter bekræftelse fremsendes med kontonummer til indbetaling.

 
God fornøjelse :-)


Bestyrelsen
DOF-Vestjylland

PS! - Jubilæumsfesten er 29. oktober på Nr. Vosborg