Naturmødet – Noget for dig? – DOF-Vestjylland har igen lejet et sommerhus!

DOF-Vestjyllands betyrelse har valgt, at vi ligesom i 2019 vil give vores medlemmer mulighed for at besøge naturmødet i Hirtshals sammen med lokalafdelingen og der for har vi lejet det samme sommerhus som i fjor i perioden fra 13. – 16. maj hvor Naturmødet 2020 holdes.

Naturmødet 2020 er blevet aflyst i år pga. Coronavirus!

   


                                Naturmødet afvikles på havnen i Hirtshals, hvor et bredt udbud af naturorganisationer, fonde, offentlige naturforvaltere og andre med interesse i natur etablerer stande man kan besøge og end videre er der adskillige telte hvor der under hele Naturmødet er et bredt udbud af forskellige debatter, som man kan overvære. Der er ingen entré nogen steder, så Naturmødet er således gratis at overvære.


Det lejede sommerhus har 12 sengepladser og ligger i Tornby strand lidt syd for Hirtshals. Sommerhuset er lejet fra onsdag d. 13. maj til og med lørdag d. 16. maj og der er således 3 nætter der kan bookes og da vi har lejet sommerhuset i god tid, så kan vi tilbyde sengepladserne til en ganske fornuftig pris.


Fordelen ved at DOF-Vestjylland lejer sommerhuset er:

• at man kan tage en eller flere overnatninger, som der ønskes
• mulighed for at lave samkørsel til Hirtshals
• mulighed for følges med nogen på selve naturmødet
• at vi morgen og aften spiser sammen og får en hyggelig snak


Sommerhusets 12 sengepladser fordeler sig således:
3 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkelt senge, samt 4 hems pladser (madras)


Pris: kr. 125,- pr. seng/nat i værelserne og kr. 100,- pr. seng/nat for hemspladserne. Priserne er inklusiv el/vand og morgenmad.


Bookings-muligheder:
onsdag/torsdag – torsdag/fredag – fredag/lørdag


Der vil alle 3 dage være bestyrelsesmedlemmer fra DOF-Vestjylland til at koordinere og ellers er forventningen, at "lejerne" hjælper hinanden med de praktiske ting.


Tilmelding/booking af pladser: sker til Lars Holm Hansen og vil foregå efter "først til mølleprincippet" og koordinering af værelserne forsøger vi at gøre bedst evne.


Ved tilmelding bedes tlf. nr. medsendt og efterfølgende vil der tilgå en bekræftelse, med diverse info!


Her kan du læse mere om naturmødet og  evt. tilmelde sig deres nyhedsbrev nederst på siden og der findes også en Facebookside hvor man kan følge med.


              

Hvis man interesserer sig for Naturen uanset om det er fugle, biodiversitet eller klima, så er Naturmødet i Hirtshals et rigtig godt sted at tage hen. På mødet kommer de politikere og naturdebattører, som vi ser i TV og hører deres mening i diverse medier, så helt sikkert interessant og spændende at overvære diskussioner og debattere med udstillere og andet godtfolk og ellers møde nogen af dem man kender, så det kan absolut anbefales at opleve.


DOF-Vestjylland

Bestyrelsen