Fuglestemmekursus – forår 2020

En, to, tre, fire, fem, seks, syyyyyvv .... synger Gulspurven, "Det, det, det kan jeg sige lige så TIT det skal være" lyder det fra Bogfinken og ringduens komposition lyder "jeg er en stor go´- skovdu´ee".

Vi har besluttet at aflyse DOF-Vestjyllands fuglestemmekursus i år pga. Coraona-virus, der var ellers tilmeldte nok!

Hver fugl synger med sit næb og på DOF-Vestjyllands fuglestemmekursus, som starter 1. april på

Naturcenter Kjærsgårds mølle har du muligheden, for at blive meget klogere på hele fuglekoret, som jo allerede nu er begyndt at komme i forårs stemning, selvom denne vinter har været meget underlig med regn og blæst og stort set ingen sne og frost.

         

           


Hans Henrik Larsen er som de foregående år underviser og kurset indeholder 9 mødeaftner og 3 lørdags ekskursioner og der vil blive vekslet mellem teori i mødelokalet og praktisk erfaring udenfor. Kurser er en god måde at kombinere det at blive klogere på fuglene, som man hører og ser når man færdes i naturen og så samtidig møde andre som har samme fugle interesse.Naturskolen Kjærsgaard mølle, Struer


Adresse: Kjærgårdsmøllevej 5, 7600 Struer


Dato for mødeaftner:
1/4 – 8/4 – 15/4 – 22/4 – 29/4 – 6/5 –20/5 - 3/6 – 10/6 (onsdage)


Dato for ekskursioner:
11/4 – 9/5 - 30/5 (lørdage)


Kursusleder: Hans Henrik Larsen, tlf. 26-608660


Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet til Hans Henrik       


Mødested:
ved hovedindgangen til Naturskolen


Mødetidspunkter for kurset er kl. 18.30 – 21.00 og der bliver informeret om ekskursionerne den første aften. Prisen for de ca. 28 timers
undervisning er kr. 875,- og har du naturinteresserede børn eller børnebørn, så er prisen for de unge under 18 år kr. 400,-Kurset gennemføres ved min. 12 deltagere og max. 20 deltagere. Når der er tilmeldinger nok informeres deltagerne og kursus- afgiften indbetales.


Kurset, afvikles netop i de uger hvor de fleste standfugle for alvor er gået i gang med yngleforberedelser og trækfuglene en efter en dukker op og gør fuglekoret komplet og derfor, giver en god indgangsvinkel til at lære mere om fuglene i den vestjyske natur, med udgangspunkt i fugle stemmerne og det at møde andre med samme natur interesse er tillige en god ting.


VH

Hans Henrik Larsen

Tlf. 26 60 86 60