Skal du med DOF Vestjylland til Fanø i uge 40?

For nogle år siden havde DOF-Vestjylland fin succes med at leje et sommerhus på Fanø i uge 40,  og det vil vi så prøve igen her i 2019 i perioden fra d. 28/9 til d. 5/10.

Fanø er et formidabelt sted at observere det store fugletræk og trækket på det sydlige Fanø topper i starten af oktober. På en morgen kan tælles op til 100.000 småfugle, hvoraf flere hundrede Ringdrosler. Arter som Storpiber, Rødstrubet Piber, Laplandsværling og Hvidbrynet Løvsanger er rimeligt sikre.


Du kan nu booke dig ind på de overnatninger, du måtte ønske og prisen er 150,- pr. nat. Vi vil gerne være dig behjælpelig med at formidle evt. samkørsel eller anden transport. Dette gælder også, såfremt du vælger at benytte offentlige transportmidler til din rejse. For ikke at skulle have for mange biler over med færgen, kan der også arrangeres afhentning i Nordby.


Vi vil koordinere madlavningen, som er på fælles basis. Dvs. vi skiftes til at købe ind til hovedmåltiderne og hjælper hinanden med at tilberede maden. Det har været en stor succes de sidste år, og specielt frokosterne kan fremhæves for at være ganske fremragende.


Der er ikke lagt et fast program for turen. Deltagerne kan i princippet vælge at gå egne veje, men turlederne vil dag for dag lave koordinerede aftaler for de deltagere, som ønsker det, så ingen behøver at være overladt til sig selv.


Der er turledere i huset hele ugen, og vi vil naturligvis hjælpe med planlægning og gode råd


Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse samt nærmere information om betaling mv.


Spørgsmål og tilmelding til turleder John Toft Kristensen på tlf. 30-220418


Tilmelding efter først til mølle-princippet.