Naturmødet i Hirtshals – Noget for dig?

Der er stor interesse for naturen og derfor er det vigtigt at den bliver sat på dagsordenen og diskuteret og netop derfor blev ”Naturmødet” i Hirtshals opstartet i 2016, som et folkemøde hvor politikere, organisationer og private personer alle har mulighed for at høre og være med i diskussionerne og derfor har lokal afdelingen i år lejet et sommerhus for at give interesserede en bedre mulighed for at deltage Smile


Naturmødet afvikles på havnen i Hirtshals og måske har du ikke besøgt mødet før, eller ikke har været der men har tænkt, det kunne være spændende at opleve og det er så mulighed for nu, idet DOF-Vestjylland har lejet et sommerhus med 12 sengepladser i Tornby strand lidt syd for Hirtshals i perioden 22. – 24. maj 2019, hvor det så er tænkt at I kan booke pladserne, som bliver til en ganske fornuftig pris.


Fordelen ved at DOF-Vestjylland lejer sommerhuset er:
• at man kan tage en eller flere overnatninger som man har lyst til.
• mulighed for at følges med nogen på selve naturmødet.
• mulighed for at aftale samkøring til køreturen hjemmefra.
• At det sikkert bliver hyggeligt at have huset i fællesskab.


I det lejede sommerhus, er der 12 sengepladser:

3 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkelt senge og 4 hemspladser (madras)


Prisen
bliver kr. 125,- pr. nat/seng i værelser og kr. 100,- pr. nat/seng for hemspladserne.


Prisen er inklusive el/vand, samt morgenmad.


Sommerhuset er lejet fra onsdag til lørdag
og der er således 3 overnatningsmuligheder.
Onsdag/torsdag – torsdag/fredag – fredag/lørdag

Det vil alle 3 dage være bestyrelsesmedlemmer fra DOF-Vestjylland i sommerhuset til at koordinere og ellers håber og regner vi med, at "lejerne" hjælper til.


Tilmelding/Booking
af pladserne sker til Lars Holm Hansen og vil foregå efter "først til mølleprincippet" og koordinering af det med værelserne sker efter bedste evne.

Ved tilmelding bedes telefon nummer med sendt og efterfølgende vil der blive sendt en booking bekræftelse, med relevant info omkring betaling – samkørings liste mm.                                           Her diskussion mellem Anders Lund Madsen, Jon Fjeldså DOF/Naturhistorisk museum                                                                                                                                                                              og Bengt Holst, Videnskabelig direktør i Københavns Zoo NATURMØDET i Hirtshals afvikles i fra torsdag d. 23.5 til og med lørdag d. 25.5.


Naturmødet var inspireret at Folkemødet på Bornholm, da det blev op startet med en vision om at få sat naturen på dagsorden og det har man efterfølgende nu 3 gange afviklet særdeles succesfuldt med mange deltagere og besøgende og ikke mindst et stigende antal politikere og partiledere er godt for, at nogle af de mange tanker og ideer kan blive omsat til virkelighed.


På Naturmødets hjemmeside kan der læses om forløbet i 2018 og se hvordan programmet for 2019 bliver og det ser igen ud til, at der bliver mange spændende diskussioner og mulighed for at møde personer man ser på TV bl.a fra Christiansborg eller deltagere i andre medier, når natur er diskussions emnet. Udover diskussionsteltene har rigtig mange organisationer bl.a. DOF også stande rundt i området på havnen i Hirtshals.


Tryk her for Naturmødets hjemme- eller Facebook side, hvor man kan få alle informationer om Naturmødet 2019.


Besøgte selv Naturmødet i Hirtshals forrige år og synes helt sikkert det var spændende og inspirerende. Med dette DOF-Vestjylland tiltag er der en mulighed for at tage en eller flere dage på Naturmødet, således at man ikke behøver at køre både frem og tilbage på samme dag og samtidig er der også mulighed for at følges med nogen og dele oplevelserne med.


DOF-Vestjylland
Lars Holm Hansen