Boligbirding 2019 – starter lige om lidt!

"Boligbirding 2019" konkurrencen starter snart og vil lige komme med lidt information bl.a. om et par gevinster i konkurrencen, som arrangøren DOF-Vestsjælland har udlovet.

• Hvem får flest "Boligbirding" arter på landsplan
• Hvem kan gætte det samlede antal arter, der bliver registreret i Boligbirding 2019


Da alle ikke har lige store muligheder for at vinde (det kommer jo lidt an på, hvor man bor), har vi indført "gættekonkurrencen", hvor der er lige odds for alle. Du kan kun være med i gættekonkurrencen, hvis du deltager i vores Boligbirding. Send dit bud på, hvor mange arter, der bliver registreret i alt i konkurrencen til Lasse Braae senest 31 januar. 


I den landsdækkende konkurrence er der nu tilmeldt godt 30 deltagere fra følgende lokalafdelinger: DOF-Vestsjælland, DOF-Nordsjælland, DOF-København, DOF-Storstrøm, DOF-Nordjylland, DOF-Nordvestjylland, DOF-Vestjylland.            

Ud over den officielle konkurrence, kan det være vi videreudvikler lidt i Vestjylland og opstiller i hvert fald i første omgang opslagene på hjemmesiden med bopælskommuner og planen er, at der vil komme opdateringer om konkurrencen cirka hver 14 dag.


I skrivende stund er der 12 tilmeldte i Vestjylland:


7 fra Ringkøbing-Skjern kommune:

EE, FTN, JB, LH, LEA, OC, SOK,

2 fra Holstebro kommune:

HR, PJP,

1 fra Herning kommune:

UBK,

1 fra Ikast-Brande kommune:

FST,

1 fra Lemvig kommune

GB,


Skulle du få lyst at være med, så læs Boligbirding 2019 artiklen og tilmeld dig.

Der vil selvfølgelig være forskel på hvor mange fuglearter, man kan spotte fra sin bolig, alt efter beliggenhed, men det drejer sig ligeså meget om, "at være med" og skærpe sig selv, når man enten kigger ud ad vinduet, eller går rundt i sin have og ser og hører rastende, fouragerende og overflyvende fugle.


God fornøjelse Smile