Det tyske vadehav forår 2019 - tilmelding

Lokalafdelingen arrangerer nu en 4-dages bustur til det tyske vadehav – Nationalpark Slesvig – Holstensk Vadehav - for DOF- Vestjyllands medlemmer samt disses eventuelle ledsagere fra 13. til 16. april 2019.

Nationalparken er den største nationalpark i Centraleuropa. Området kaldes geografisk Nordfrisland, og strækker sig fra Eideren i syd til Vidåen i nord. Det tyske vadehav består af lavtliggende marskområder med koge og halliger.


                                        


På turen skal vi opleve nogle af det nordtyske vadehavs natur- og kulturperler. Turen er primært en fugletur, hvor vi oplever fuglelivet i de mest fuglerige marskområder og koge, "øen" Hallig Hooge, Eiderdæmningen, storkebyen Bergenhusen og Friedrichstadt, der også kaldes "Lille Amsterdam".


Hele vadehavet er kendt for store mængder af vandfugle, som her tanker op til det videre træk nordpå. Også mange fugle yngler i området. I april ses store mængder af forskellige arter af gæs og mange arter af ænder og vadefugle. Også flere arter rovfugle ses i området. Og i Bergenhusen er vi sikre på at se mange storke.


De 3 overnatninger finder sted på et velbeliggende hotel i Tønning. Fra hotellet er der udsigt over Eideren.


Prisen for de 4 dage er kr 2100,- pr person i dobbeltværelse og kr 2400,- pr person i enkeltværelse (kun ganske få enkeltværelser til rådighed). I prisen indgår transport i bus, guidning, overnatning på strandhotel, forplejning (excl. drikkevarer) fra lørdag aften til og med frokost tirsdag.
Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding finder sted efter "først til mølle".


Tilmelding til Jens Ballegaard (kun på mail jballegaard@youmail.dk)


Af hensyn til planlægningen bedes man tilmelde sig senest 28. oktober. Ved tilmelding skriv navn/e, adresse og telefonnummer, og om man ønsker at komme på venteliste. Anfør også, om man ønsker enkeltværelse.
Kort efter tilmelding får man bekræftelse om deltagelse, eller om man er på venteliste.


I begyndelsen af november får deltagerne information om betaling mv.


Venlig hilsen
Ekskursionsudvalget v/ Marianne, Poul og Jens


TIL INFO: - TUREN ER NU FULDT BOOKET, MEN DET ER MULIGT AT BLIVE SKREVET PÅ EN VENTELISTE (5.10.2018)