Fuglestemmekursus – forår 2018 (opd. 16.2.)

Så er der igen mulighed for at lære mere om fuglene og deres stemmer, idet DOF-Vestjylland tilbyder fuglestemmekursus på Naturcenter Kjærsgårds mølle ved Struer her i foråret, med Hans Henrik Larsen som underviser.

Er du dus med himlens fugle? Glæden ved fuglesangen bliver endnu større,

hvis man kan kende arterne fra hinanden. Det bliver der nu mulighed for at lære, når DOF-Vestjylland udbyder et fuglestemmekursus til alle interesserede. Kurset strækker sig fra april til juni og indeholder 9 mødeaftener samt 3 ekskursioner. Første aften vil være indendørs, hvor underviseren vil fortælle om fuglesangen som fænomen. Herefter vil en stor del af undervisningen foregå i felten. Der vil kun i begrænset omfang blive undervist i feltkendetegn.


Naturskolen Kjærsgaard mølle, Struer

Adresse: Kjærgårdsmøllevej 5, 7600 Struer

Dato for mødeaftner: 4/4 – 11/4 – 18/4 – 25/4 – 2/5 – 16/5 – 23/5 – 30/5 – 6/6 (onsdage)

Dato for ekskursioner: 21/4 – 19/5 – 9/6 (lørdage)

Kursusleder: Hans Henrik Larsen, tlf. 26-608660

Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet til Hans Henrik Larsen


Mødetidspunkter for kurset er kl. 19.00 – 21.00 og der bliver informeret om ekskursionerne den første aften. Prisen for de ca. 28 timers undervisning er kr. 875,- og har du naturinteresserede børn eller børnebørn, så er prisen for de unge under 18 år kr. 400,-


Kurset gennemføres ved min. 12 deltagere og max. 20 deltagere. Når der er tilmeldinger nok informeres deltagerne og kursus- afgiften indbetales.


Kurset, afvikles netop i de uger hvor de fleste standfugle for alvor er gået i gang med yngleforberedelser og trækfuglene en efter en dukker op og gør fugle koret komplet og derfor, giver en god indgangsvinkel til at lære mere om fuglene i den vestjyske natur, med udgangspunkt i fugle stemmerne, og det at møde andre med samme natur interesse, er tillige en god ting.

Vi er glade for allerede nu at kunne meddele, at årets "Fuglestemme-kursus" løber af staben, som beskrevet ovenfor , idet der pr. 15.2. er 11 tilmeldte til kurset, så hold dig ikke tilbage, der er plads til flere, men vent ikke for længe!